Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:42 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 17:53

Δύο νέες τηλεφωνικές γραμμές στο Κ.Υ. Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκσυγχρονισμός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Διευκρινίσεις από τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας, Βασίλη Σκορδά

Το Κέντρο Υγείας Αγρινίου αποκτά δύο νέες τηλεφωνικές γραμμές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Ανέκαθεν για τους ασθενείς που επιθυμούσαν να κλείσουν ραντεβού ο «βραχνάς» ήταν το υψηλό κόστος των τετραψήφιων αριθμών.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αγρινίου Βασίλη Σκορδά: «το κέντρο υγείας αποκτά τους αριθμούς 26410 47291 και 26410 44175 οι οποίοι έχουν κανονική χρέωση και οι υπάλληλοι της δομής υγείας θα έχουν την δυνατότητα άμεσα να συνομιλούν με τον ενδιαφερόμενο ώστε να κλείνουν σύντομα το ραντεβού τους. Να επισημάνω ότι οι ασθενείς πρέπει να έχουν υπομονή γιατί οι γραμμές αυτές αναμένεται να είναι υπερφορτωμένες. Το τονίζουμε εξ αρχής για να το γνωρίζουν ώστε να κλείσουν το ραντεβού τους ακόμη και αν χρειαστεί να επιμένουν».

Για το θέμα αυτό μάλιστα προσφάτως είχε δηλώσει στη «Σ» ο κ. Σκορδάς: «δεχόμαστε πολλά παράπονα για τους τετραψήφιους αριθμούς που έχει ο οργανισμός, αλλά δεν μπορούμε να παρέμβουμε και δεν έχουμε κάποια σχέση, ωστόσο σχετικά με τις χρεώσεις μπορώ να συμβουλέψω τον κόσμο να μην καλεί από κινητό, αλλά από σταθερό στο οποίο η χρέωση είναι 1 αστική μονάδα. Επαναλαμβάνω δεν έχουμε καμία σχέση και αντιλαμβάνομαι τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τις χρεώσεις και την αναμονή».

Ωστόσο απ’ ότι φάνηκε το θέμα δεν έμεινε εκεί και η διοίκηση του Κέντρου Υγείας φρόντισε να δώσει «ανάσα» στους ενδιαφερόμενους με τις δύο νέες τηλεφωνικές γραμμές.

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε πως όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέσα από συσκέψεις που πραγματοποιούνταν αναζητούνταν η «χρυσή τομή» για την «επιστροφή» στη νέα κανονικότητα, ώστε ασθενείς και προσωπικό να κινούνται υπό τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας χωρίς να υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός. Ο «μαραθώνιος» των συσκέψεων και ο «αγώνας δρόμου» για τις νέες γραμμές έγινε καθώς αναμένεται «κύμα» επισκεπτών – ασθενών δεδομένου και του μεγάλου χρονικού διαστήματος του lockdown, αλλά και του μεγάλου αριθμού που επισκέπτονταν το κέντρο υγείας σε μηνιαία βάση προ κορονοϊού που άγγιζε τους 10.000 πολίτες!

Κώστας Χονδρός

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1268 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News