Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:16 μμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 20:57

Ανάλυση στο CNBC από τον Αγρινιώτη CEO της Kanoo Capital

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προκαλεί ικανοποίηση στους Αγρινιώτες το γεγονός πως συμπολίτες τους προοδεύουν σε κρίσιμους τομείς με διεθνές ενδιαφέρον.

Η αναφορά αυτή γίνεται με αφορμή την εμφάνιση στο CNBC, ενός εκ των κορυφαίων καναλιών παγκοσμίως με έμφαση στις οικονομικές ειδήσεις, ενός Αγρινιώτη, του Στέργιου Βοσκόπουλου.

Ο Στέργιος Βοσκόπουλος είναι ο CEO της Kanoo Capital που ανήκει στο Kanoo Group, με έδρα το Μπαχρέιν, το οποίο ασχολείται σε όλο τον Περσικό Κόλπο και τη σαουδαραβική χερσόνησο με τις οικοδομές, το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, καθώς και με χρηματοπιστωτικές και ναυτιλιακές υπηρεσίες.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Kanoo Capital, ο Στέργιος Βοσκόπουλος είναι υπεύθυνος για την ενεργό διαχείριση των άμεσων και έμμεσων επενδύσεων σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.

Έχει εργαστεί στην περιοχή του Κόλπου για  10 χρόνια και έχει περισσότερα από 20 χρόνια παγκόσμιας εμπειρίας στους τομείς της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων ενώ υπήρξε επίσης πετυχημένος επιχειρηματίας και ομιλητής σε πολλές παγκόσμιες συνόδους για θέματα σχετικά με τη διαχείριση επενδύσεων.

Στο CNBC μίλησε για το πετρέλαιο στη συγκυρία της πανδημίας του κορωνοϊού σημειώνοντας πως «νέοι τομείς και ευκαιρίες θα μπορούσαν να προκύψουν στη Μέση Ανατολή καθώς οι κυβερνήσεις συνεχίζουν να διαφοροποιούν τις οικονομίες τους μετά την πανδημία κορονοϊού και το σοκ των τιμών του πετρελαίου».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 4284 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.