Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:54 μμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 18:14

H καλύτερη ταινία του 2010 δια στόματος Κ. Ταραντίνο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκαλύπτει ποιες θεωρεί τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας του 2010.

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Premiere» είπε ότι η ταινία «The Social Network» του Ντέιβιντ Φίντσερ εύκολα κερδίζει ως το καλύτερο φιλμ και πρόσθεσε ότι ο σεναριογράφος της Άαρον Σόρκιν είναι «ο σπουδαιότερος εν ενεργεία δημιουργός διαλόγων».

Η ταινία «The Social Network» είναι το νούμερο ένα, επειδή είναι η καλύτερη, κατατροπώνει όλες στην αναμέτρηση, τόνισε ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Το κινηματογραφικό έργο για τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκεμπεργκ, με πρωταγωνιστή τον Τζέσι Άιζεμπεργκ ήταν υποψήφιο για οκτώ Όσκαρ, μεταξύ άλλων στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας και κέρδισε τρία.

Πέρσι τον Ιανουάριο ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι η ταινία «Δουνκέρκη» (Dunkirk) του Κρίστοφερ Νόλαν είναι για εκείνον η δεύτερη καλύτερη της περασμένης δεκαετίας ωθώντας τους θαυμαστές του να υποθέσουν ότι θα επέλεγε ως κορυφαίο ένα από τα δικά του φιλμ.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει εγκωμιάσει ξανά τον Ντέιβιντ Φίντσερ λέγοντας ότι η ταινία του «The Fight Club» βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες της περιόδου 1992-2009.

pronews.gr

Διαβάστηκε 2922 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.