Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  11:33 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 19:12

Μαντζουράκης – Κέβιν 3-0

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ποιος είπε ότι η ενασχόληση του Γιάννη Μαντζουράκη με τον αθλητισμό  περιορίζεται μόνο στο ποδόσφαιρο. Ο έμπειρος τεχνικός του Παναιτωλικού που διατηρείται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση είναι και ένας  δεινός παίκτης του τένις  και σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται εξασκείται στο άθλημα.

Μάλιστα προχθές αντιμετώπισε σε μονομαχία και τον Ισπανό αμυντικό της ομάδας του Μάρτιν Κέβιν τον όποιο και νίκησε άνετα με 3-0.

Ο αγώνας  έχει και… ιστορικό μιας και ήταν να γίνει πριν από τα Χριστούγεννα μεταξύ των δυο μονομάχων , αλλά για διαφόρους λόγους δεν πραγματοποιήθηκε. Ο Κέβιν μάλιστα πρότεινε και ένα στοίχημα στον προπονητή του. Σε περίπτωση που τον κέρδιζε να έπαιρνε μια μέρα παραπάνω άδεια για να παραμείνει στην Ισπανία . Ο τεχνικός του Παναιτωλικού  το δέχτηκε και αντιπρότεινε ότι σε περίπτωση που ο ίδιος κέρδιζε, ο Κέβιν να επέστρεφε δυο μέρες νωρίτερα στο Αγρίνιο.

Τελικά ευτυχώς για τον Ισπανό αμυντικό το παιγνίδι έγινε αργότερα κι έτσι κέρδισε ολόκληρη την  άδεια του τις μέρες των εορτών.

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2266 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.