Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  3:36 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Μαϊος 2020 10:47

Ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς η πλάζ Αντιρρίου να υποδεχτεί τους λουόμενους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια κίνηση που σε μεγάλο βαθμό αντικατοπτρίζει τις προθέσεις του Δήμου Ναυπακτίας ώστε σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο τόσο οι επαγγελματίες που εξαρτώνται εμπορικά από την κίνηση στο θαλάσσιο μέτωπο αλλά και οι κάτοικοι σε συνδυασμό με τις πρώιμες υψηλές θερμοκρασίες να εκμεταλλευτούν τη φυσική ομορφιά της Αντιρριώτικης πλάζ όσο νωρίτερα είναι εφικτό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και τα προηγούμενα καλοκαίρια αρκετοί Πατρινοί χρησιμοποιόντας τα ferry boat επίλεγαν το Αντίρριο για το μπάνιο τους.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα τοποθετηθούν και οι ομπρέλλες σύμφωνα με τις προβλεπόμενες αποστάσεις, ενώ από τις αρχές Ιουνίου που σύμφωνα με πληροφορίες θα αρθούν τα μέτρα στο τομέα της εστίασης η πανέμορφη παραλία του Αντιρρίου θα μπεί και επίσημα στους γνώρισμους καλοκαιρινούς ρυθμούς.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 890 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News