Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  2:17 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 19:05

Αγρίνιο: Επανέναρξη μαθημάτων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πότε ξεκινούν μαθήματα οι μαθητές της Β΄ Λυκείου – Τι θα γίνει με τους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων

Την επανέναρξη των μαθημάτων του ανακοίνωσε το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγρινίου, αποκλειστικά για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, ώστε να ετοιμαστούν κατάλληλα για τις εξετάσεις τους.

Έπειτα από την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, το Κοινωνικό Φροντιστήριο επανεκκινεί παράλληλα με την επανέναρξη των σχολείων για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου.

Σε ανακοίνωσή του, το Κοινωνικό Φροντιστήριο καλεί τους μαθητές “να τηρήσουν ευλαβικά τις υποδείξεις της κυβέρνησης, που θα τους επισημανθούν και το απόγευμα πριν την έναρξη των μαθημάτων τους”.

Μαθήματα θα επανεκκινήσουν και για τους μαθητές της Β΄ Λυκείου, από τις 18 Μαΐου, προκειμένου να ολοκληρώσουν την απαραίτητη ύλη και να εισέλθουν καλύτερα προετοιμασμένα στην Γ΄ Λυκείου. Για τις υπόλοιπες τάξεις τα μαθήματα δεν θα συνεχιστούν, αφού δεν θα υπάρξουν προαγωγικές εξετάσεις.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο κινητό 6938 298086.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1053 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News