Κυριακή, 19η Μαίου 2024  4:23 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 18:17

Πρόσκληση Για Πρακτική Άσκηση Υποψηφίων Δικηγόρων απο τον Δήμο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου υπενθυμίζει ότι στις  08 /05 /2020  λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης πρακτικής άσκησης υποψηφίων δικηγόρων  στο Τμήμα της Νομικής Υπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  υποβάλουν την αίτησή τους, ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εντός δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου, δηλαδή μέχρι και _8-5-2020.

 Η άσκηση πρακτικής των υποψήφιων δικηγόρων στο Δήμο Αγρινίου θα ξεκινήσει στις 15-5-2020 και θα λήξει στις 14-11-2020. Με την αίτηση συνυποβάλλονται σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση  Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου, τηλέφωνο:  2641360420 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Διαβάστηκε 1986 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία