Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  1:52 πμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 22:01

Kρατάει το Αγρίνιο: αρνητικά σε κορωνοϊό εννέα ακόμη δείγματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παραμένουν θετικές οι ειδήσεις αναφορικά με τον κορωνοϊό για την περιοχή του Αγρινίου καθώς δεν παρουσιάστηκε ακόμη επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μόνιμο κάτοικο της περιοχής.

Η σημερινή εξέλιξη έχει να κάνει με τα αποτελέσματα των δειγμάτων εννέα ακόμη ατόμων που εστάλησαν από το Νοσοκομείο Αγρινίου και τα οποία είναι  αρνητικά.

Μεταξύ αυτών και μέλους της οικογένειας του γιατρού από το Αιτωλικό που νοσεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Ρίο. Το άτομο αυτό νοσηλεύεται στο Αγρίνιο και υποβλήθηκε σε δύο τεστ καθώς παρουσίασε πυρετό. Και τα δυο υπήρξαν αρνητικά.

Στην ημερήσια εξάλλου έκθεση του ΕΟΔΥ η Αιτωλοακαρνανία παρουσιάζεται με πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα, τα γνωστά από την περιοχή των Οινιάδων-Αιτωλικού.

Θυμίζουμε πως στα 2.506 συνολικά ανέρχονται μέχρι σήμερα τα κρούσματα του  κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε άλλα 16 κρούσματα το τελευταίο 24ωρα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1161 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News