Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  12:23 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 20:25

Χαρδαλιάς: Πρέπει να περάσουμε από τη φάση της επιμονής στη φάση της υπομονής – Διπλασιάζεται ο αριθμός των λαϊκών αγορών από την Δευτέρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέτρα για αναποφευχθεί ο συνωστισμός ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νϊκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πάντως ότι τα πάντα παραμένουν οριακά.

Τον διπλασιασμό των λαϊκών αγορών που λειτουργούν ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Συγκεκριμένα από την Δευτέρα θα λειτουργούν 222 λαϊκές αγορές.

Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως οι έλεγχοι δεν χαλαρώνουν, το αντίθετο, γι αυτό και αφαιρούνται οι άδειες λειτουργίας 4 λαϊκών αγορών, που παραβίασαν τους όρους λειτουργίας.

Αναφερόμενος στην κατάσταση στη Νέα Σμύνρη της Λαρισας, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πως κατά τους 333 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκαν ακόμη 4 άτομα θετικά στον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 25.

Ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πάντως πως οι όροι της καραντίνας στον καταυλισμό τηρούνται, ενώ πρόσθεσε πως γίνονται έλεγχοι και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας, όπως στον Τύρναβο και τους Σοφάδες.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ακόμη πως συνεχίζονται οι έλεγχοι στις εισόδους της χώρας, προσθέτοντας πως από τα 214 άτομα που έφτασαν χθες αεροπορικά, μόνον ένα ήταν θετικό στον κορονοϊό.

Τέλος ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως από την Δευτέρα και για 14 μέρες περιορίζεται η κυκλοφορία στη Νέα Πολιτεία Νέου Κορδελιού, στην ζώνη που εφάπτεται της οδού Αντώνη Τρίτση.

newsit.gr

Διαβάστηκε 1098 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.