Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:25 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 18:32

Κορωνοϊός: Πως πρέπει να φοράμε τη μάσκα; - Βίντεο με αναλυτικές οδηγίες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, όλο και περισσότεροι πολίτες φορούν χειρουργική μάσκα. Όμως πως πρέπει να την φοράμε; Ο ΕΟΔΥ - μέσω βίντεο - εξηγεί. 

Αναλυτικές οδηγίες για τον ορθό τρόπο χρήσης της μάσκας δίνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης εναντίον του κορονοϊού.

Μάλιστα, οι αρμόδιες αρχές έχουν δημιουργήσει ένα απλό και σύντομο βίντεο, προκειμένου οι πολίτες να κατανοήσουν πλήρως τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν.

kikilias 3 4 2020

«Δείτε πως πρέπει να βάζουμε και να βγάζουμε μία μάσκα, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής. Πάντα με λελογισμένη χρήση, όπου υπάρχει ανάγκη» έγραψε στο Twitter ο αρμόδιος υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.

​Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ζήτημα της μάσκας έχει αναφερθεί και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος έχει επανειλημμένως ξεκαθαρίσει ότι η χρήση της θα πρέπει να γίνεται μόνο από γιατρούς, νοσηλευτές, ασθενείς και συνοδούς ασθενών.

pronews.gr

Διαβάστηκε 3417 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 18:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.