Κυριακή, 19η Μαίου 2024  8:46 πμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 21:47

Αναβάλλεται και το “γλέντι στα χειμαδιά” (θα γινόταν το Σαβ 14/3/2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Αγραφιωτων Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε να αναστείλει την ετήσια εκδήλωση του “γλέντι στα χειμαδιά” που επρόκειτο να πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο 14 Μαρτίου. Η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Αγραφιωτων Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψιν και σεβόμενοι ,τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας,τις ανακοινώσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου για τις πρόσφατες εξελίξεις στην χώρα μας σχετικά με την εξάπλωση του ιού Covid 9(Κοριναίου) και ιδιαίτερα στην Δυτική Ελλάδα,προς αποτροπη της εξάπλωσης αυτού και προφύλαξης της Δημόσιας Υγείας ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
να ΑΝΑΣΤΕΊΛΕΙ την ετήσια εκδήλωση του “ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΑ ΧΕΙΜΑΔΙΑ” που επρόκειτο να πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο 14 Μαρτίου.
Να ευχηθούμε να έχει ομαλή εξέλιξη η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας και ελπίζουμε να ανταμώσουμε όλοι μαζί σε χρόνο που οι συνθήκες θα το επιτρέψουν.
Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας.
ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΊΑ ΟΛΩΝ.!!!
Καλή αντάμωση….

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1636 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.