Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:13 πμ
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 23:31

Προσφορά σε 210 οικογένειες από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου διένειμε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, 210 καρότσια με τρόφιμα σε ισάριθμες οικογένειες, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς του Ναού για την ανακούφιση οικογενειών του Αγρινίου.
Τα καρότσια προσέφερε η Alpha Bank, της οποίας κλιμάκιο από Αθήνα, Πάτρα και Αγρίνιο επισκέφθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2015 τα συσσίτια στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου, όπου και παρέδωσε τα καρότσια. Κάθε καρότσι περιείχε βασικά είδη διατροφής για όλη την οικογένεια (ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, ελιές, λάδι, κομπόστα, μερέντα, κακάο, μπισκότα). Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Alpha Bank καθώς και όλα τα μέλη του κλιμακίου για την προσφορά αυτή.
Η διανομή των καροτσιών έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου, στις οικογένειες που καθημερινώς λαμβάνουν τα συσσίτια της Ευαγγελιστρίας Αγρινίου καθώς και σε οικογένειες με τα χαμηλότερα εισοδήματα, των οποίων τα παιδιά φοιτούν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.
“Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όλους τους ιδιώτες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς που συνεισφέρουν στις δράσεις του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και να ευχηθούμε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Είθε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ο οποίος «επτώχευσε ων πλούσιος» για να κάνει το πτωχευμένο πλάσμα του και πάλι πλούσιο κατά χάρη Θεού, να αναστήσει και την πτωχευμένη από αξίες και ιδανικά πατρίδα μας από τον πνευματικό λήθαργο, στον οποίο ευρίσκεται και να την οδηγήσει στο αληθινό φως με πυξίδα την Ελληνορθόδοξη παράδοσή μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου 

1235

 πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1550 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News