Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  12:16 πμ
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 18:04

Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα τις ημέρες των Χριστουγέννων, με άφθονη ηλιοφάνειαυψηλές για την εποχήθερμοκρασίες και εξασθενημένους ανέμους. 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του meteo.gr, νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα διατηρηθούν ευνοϊκές για το σχηματισμό ομιχλών, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδα θα εκδηλωθεί παγετός.

Σε ό,τι αφορά το Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες προβλέψεις, ο καιρός την παραμονή των Χριστουγέννων, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, θα είναι καθαρός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ανήμερα Χριστουγέννων, Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός τα Χριστούγεννα στο Αγρίνιο

πηγή: http://agriniovoice.gr

 

 
Διαβάστηκε 2036 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News