Σάββατο, 18η Μαίου 2024  3:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 21:00

Δυναμικά η Ένωση Αγρινίου στην Agrotica

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το περίπτερο του Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ, του ΙΝΑΣΟ - ΠΑΣΕΓΕΣ στην AGROTICA 2020 είναι το 2 Stand 44.

Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ συμμετέχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων και καλεί τους επισκέπτες στο περίπτερο, το οποίο θα βρίσκεται στον 2ο όροφο - Stand 44.

Επίσης, προσκαλεί και στην ημερίδα «Καινοτομία και ψηφιακή γεωργία στην αγροτική παραγωγή», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31.1.2020 στις 11 το πρωί και την οποία διοργανώνει το ΓΕΩΤΕΕ στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός» (αίθουσα C). Στην ημερίδα θα συμμετάσχει η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ με ομιλίες του προέδρου Παύλου Σατολιά και του Γενικού Γραμματέα Θωμά Κουτσουπιά.

Ενδιαφέρουσες ημερίδες και εκδηλώσεις

Το έργο «Skills Alliance for Sustainable Agriculture - SAGRI» (Εκπαίδευση Αγροτών στις νέες τεχνολογίες στη γεωργική παραγωγή) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+, με συντονιστή το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Παπαδάκη και το ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ προσκαλούν νέους αγρότες και άλλους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο τελικό συνέδριο του έργου το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10.30 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» Αίθουσα D.

Το Τμήμα Βιομάζας του ΚΑΠΕ, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Ινστιτούτο Αγροτικής Συνεταιριστικής Οικονομίας (ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ) και η Συμβουλευτική εταιρία Q-Plan International, συνδιοργανώνουν ημερίδα με τίτλο: «Βιομάζα και Αγροτικός Τομέας». Η ημερίδα πραγματοποιείται ως παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο της 28ης  Agrotica 2020, στην αίθουσα Β του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός», HELEXPO ΔΕΘ, Θεσσαλονίκη Ημερομηνία / Ώρα: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, 10:00 - 13:30

Το έργο «Κόμβοι Μαθητείας στον Αγροδιατροφικό Τομέα» (Apprentice ship Hubsin Agro-Food Sector) που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+, θα παρουσιάσει το ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ, το οποίο συμμετέχει ως εταίρος στο έργο αυτό στο περίπτερο 2, stand 44 στην AGROTICA 2020.

Σε ρυθμούς Agrotica

Σε ρυθμούς ...Agrotica θα κινείται από σήμερα Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου επί τέσσερις ημέρες το αγροτικό επιχειρείν θα δώσει δυναμικό «παρών» σε μια έκθεση ρεκόρ.

Με 2.077 εκθέτες (άμεσους και έμμεσους) από την Ελλάδα και 45 χώρες, με εκθεσιακούς χώρους 41.000 τ.μ., με 550 ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες από 21 χώρες, αλλά και με οργανωμένες αποστολές επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, η φετινή Agrotica ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτήρα της ως μιας εκ των σημαντικότερων ευρωπαϊκών αγροτικών εκθέσεων.

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica, με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Γεωργία», που θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός», αλλά και το συνέδριο «Νέα Γεωργία-Νέος Συνεργατισμός-Προς ένα σύγχρονο υπόδειγμα συνεταιρισμών για τη νεα γενιά», στις 31 Ιανουαρίου, στην αίθουσα «Α. Ριάδης».

  • Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία διοργανώνεται υπό την αιγίδα των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου, στις 19:00, στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός». Το ωράριο της έκθεσης την Πέμπτη, την Παρασκευή και την Κυριακή είναι από τις 10:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00.

Να σημειωθεί ότι από την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου και ώρα 16:00 έως την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 το ΑΠΘ παραχωρεί τους χώρους του για ελεύθερη στάθμευση των οχημάτων των εκθετών και των επισκεπτών της έκθεσης. Η είσοδος και η έξοδος θα πραγματοποιούνται από την Κεντρική Πύλη του ΑΠΘ, απέναντι από την Πύλη Εμπορίου του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, επί της Εγνατίας

Διαβάστηκε 1842 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία