Από την αρμόδια διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκαν τα εξής:
Προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, την ΠΕΜΠΤΗ 04.12.2025 από 08:00 έως 13:00 θα γίνει διακοπή ρεύματος στο ΑΓΡΙΝΙΟ επί της οδού ΣΤΑΙΚΟΥ (από Κατάστημα παπουτσιών Καμένου έως κατάστημα Φωτόπουλου)
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.
Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία , έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.
Περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές διακοπής στο site www.deddie.gr
Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. είναι η θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το 11Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.
agrinionews.gr



















