Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  2:18 πμ
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 11:49

Έκοψαν την πίτα τους και ευχήθηκαν «το νέο έτος να φέρει περισσότερους αιμοδότες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την περασμένη Δευτέρα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών πραγματοποίησε την απολογιστική συνέλευση και παράλληλα έκοψε και τη βασιλόπιτα.

Τον περασμένο χρόνο ο Σύλλογος πραγματοποίησε περισσότερες από 20 εθελοντικές αιμοδοσίες και δράσεις στο δήμο Αγρινίου. Με την συνεργασία συλλόγων πραγματοποίησε αιμοδοσίες που είχαν πολύ μεγάλη συμμετοχή, όπως στην Νεάπολη και στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, ενώ η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων. Ίσως με την κίνηση αυτή οι εθελοντές αιμοδότες θέλουν να στείλουν το μήνυμα «είμαστε ερωτευμένοι με τη ζωή».

Η ευχή όλων φυσικά είναι «το νέο έτος να φέρει περισσότερους αιμοδότες». Το φλουρί πάντως κέρδισε η προϊσταμένη της υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας!

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1489 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News