Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  7:21 μμ
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 20:15

Εκδήλωση για τους «Αγίους Τρεις εν Καμίνω» (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής τελέστηκε σήμερα το πρωί, ημέρα εορτασμού των «Αγίων Τριών εν Καμίνω».

Στον Ιερό Ναό παραβρέθηκαν σώματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου και της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν ο Αντιπύραρχος και διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου κ. Χριστόφορος Μπόκας, ο διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας κ. Ματσούκας, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ. Μελιάδης και κ. Καλαμπαλίκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων κ. Τσακίρης, αστυνομικοί και πυροσβέστες καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

7Λίγο πριν τις 10:00 αναγνώστηκε και η ημερήσια διαταγή. Ο κ. Μπόκας δήλωσε στο agrinioreport.com:

«Σήμερα γιορτάζει το Πυροσβεστικό Σώμα. Γιορτάζουν οι Άγιοι Τρεις Παίδες εν Καμίνω. Σε όλη την Ελλάδα σήμερα όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες θα παραμείνουν ανοιχτές και όποιοι πολίτες το επιθυμούν μπορούν να τις επισκεφθούν. Το πρωί τελέσαμε επίσημη δοξολογία τον Ι.Ν. της Μητρόπολης μαζί και με τις υπόλοιπες αρχές και εύχομαι να μας χαρίζουν οι Άγιοι υγεία και χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέρφους».

1

2

3

4

5

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

πηγή: http://agrinioreport.com

Διαβάστηκε 2110 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.