Δευτέρα, 17η Ιουνίου 2024  5:01 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 17:32

Προς επιστροφή Ρόσα στον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Φάρλεϊ Ρόσα και του Παναιτωλικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος Βραζιλιάνος αναμένεται να μετακομίσει στο Αγρίνιο από το Περιστέρι μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Ρόσα δεν παίρνει τον ρόλο που θα ήθελε στον Ατρόμητο, οι Περιστεριώτες δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του, οπότε το «διαζύγιο» μοιάζει με την ιδανική λύση. Ο Παναιτωλικός χρειάζεται απεγνωσμένα ποιότητα στην επίθεση του και καραδοκεί για έναν ποδοσφαιριστή που τον γνωρίζει καλά.

Ο Ρόσα έπαιξε στον Παναιτωλικό από το 2016 έως το 2018 και έπαιξε 57 παιχνίδια, με 11 γκολ και 7 ασίστ. Η μορφή με την οποία ο Ρόσα θα επιστρέψει στο Αγρίνιο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και ίσως να σχετίζεται με την παραμονή ή τον υποβιβασμό από τη Superleague.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

to10.gr

Διαβάστηκε 1609 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.