Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  12:21 μμ
Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 19:27

«Γλυκομπισκοτο μαγειρέματα» στη Δημοτική Αγορά Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, πραγματοποιήθηκαν  το μεσημέρι της Κυριακής, 13 Δεκεμβρίου 2015, τα  «Γλυκομπισκοτομαγειρέματα» στη Δημοτική Αγορά Αγρινίου.
Η αίθουσα της «Τριχωνίδα Α.Ε» στη Δημοτική Αγορά, μετατράπηκε σε ένα εργαστήρι παραγωγής χριστουγεννιάτικων γλυκών , με τη βοήθεια έμπειρων και διακεκριμένων σεφ της πόλης μας. Τις υπέροχες Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές τις προσέφεραν δωρεάν στους επισκέπτες .
pol-mpiskot-dimot2«Ο Δήμος Αγρινίου και φέτος  συνεργάζεται, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων,  με  φορείς  και επαγγελματίες της πόλης, θέλοντας να υπογραμμίσει ότι η συμβολή όλων είναι σημαντική για την προβολή του πανανθρώπινου μηνύματος των Χριστουγέννων, που είναι η προσφορά ,η αλληλεγγύη, η αγάπη και η ελπίδα »ανέφερε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ Μαρία Παπαγεωργίου.

pol-mpiskot-dimot3

pol-mpiskot-dimot4

 

 

 
Διαβάστηκε 1858 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015 20:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.