Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  1:17 μμ
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 20:05

Εξαιρετική η εκδήλωση των Πολιτιστικών Συλλόγων στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θερμό χειροκρότημα απέσπασαν μικροί και μεγάλοι χορευτές, το απόγευμα του Σαββάτου, στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη – Εντευκτήριο Τρένου. Τα χορευτικά συγκροτήματα του πολιτιστικού Συλλόγου Νεάπολης «Το Παλαιόκαστρο», του Συλλόγου Παναιτωλίου «Ο Αιτωλός» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεπενούς «Ο Κατσαντώνης» ενθουσίασαν όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

«bio-λιχουδιές» στη Δημοτική Αγορά 
Το απόγευμα, στο Εκθετήριο Τοπικών Προϊόντων της Τριχωνίδα ΑΕ στη Δημοτική Αγορά παρουσιάστηκε το παραμύθι «Η Ελίνα στη χώρα των bio-λιχουδιών». Η συγγραφέας Μαρία Παναγιωτακοπούλου αφηγήθηκε αποσπάσματα από το παραμύθι, πλαισιωμένα με τραγούδια που έχει συνθέσει η Άσπα Παπαδημητρίου και τραγούδησε η Έλενα Παπαδημητρίου, που είναι και η εικονογράφος του βιβλίου. Η συγγραφή του παραμυθιού έγινε στα πλαίσια του διατοπικού προγράμματος «Βιολογικό Τραπέζι της Νοτιοδυτικής Ελλάδος», που υλοποιεί η Τριχωνίδα Α.Ε).

πηγή: http://agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 2284 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.