Κυριακή, 19η Μαίου 2024  3:33 μμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 13:24

Τεταμένη η κατάσταση στο Πανεπιστήμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παραμένει τεταμένη η κατάσταση στα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου, όσο το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει πάρει θέση με την εκκρεμότητα που φαίνεται ότι υπάρχει με τους φοιτητές του καταργηθέντος Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών.

Οι φοιτητές παραμένουν σε κινητοποιήσεις και συνεχίζουν την κατάληψη στο χώρο του Τμήματος. Μάλιστα ο Φοιτητικός Σύλλογος με ανακοίνωση που εξέδωσε επικρίνει τον Πρόεδρο του Τμήματος για τη εν γένει στάση του. «Η προαναγγελία για γενική συνέλευση των καθηγητών του Τμήματος την ερχόμενη Τρίτη, εκτός της έδρας του, πάλι εν μέσω κατάληψης, δηλώνει τις προθέσεις σας απέναντί μας είναι προσβλητική απέναντι στον αγώνα μας και σας καλούμε να μην την πραγματοποιήσετε» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι φοιτητές και προσθέτουν πως «εάν πράγματι ενδιαφερόσασταν για τους φοιτητές σας θα είχατε από την πρώτη στιγμή συνταχθεί μαζί τους».

Το αν θα γίνει τελικά σήμερα η Γενική Συνέλευση του Τμήματος παραμένει άγνωστο. Όμως σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που οι φοιτητές δεν πείστηκαν από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου και όσα τους είπε στη διάρκεια του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου, θα πρέπει και το Υπουργείο Παιδείας να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 714 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.