Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:04 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 01:08

Α.Ο. Αγρινίου: Ο Αντώνης Μιχάλογλου στην συνέντευξη της εβδομάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αντώνης Μιχάλογλου είναι ο παίκτης του Α.Ο. Αγρινίου που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας".
Ο έμπειρος forward αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ελευθερούπολης, στο παιχνίδι με την ομάδα του Ολυμπιακού που συμμετέχει στην Α2 Εθνική Κατηγορία το Σάββατο στις 5 στο βοηθητικό του Σ.Ε.Φ., στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και στη συνολική εικόνα για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αντώνη προέρχεστε από τη νίκη επί της Ελευθερούπολης. Ποια η σημασία του συγκεκριμένου αποτελέσματος πέρα από τους δύο βαθμούς;
Κερδίσαμε μια ομάδα η οποία ανέβηκε μαζί μας στην κατηγορία, οπότε η νίκη ήταν μονόδρομος. Δεν έχει καμία άλλη σημασία για εμάς πέρα από τους δύο βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ακολουθεί μια αναμέτρηση πρόκληση με την ομάδα του Ολυμπιακού που συμμετέχει στην Α2. Ποιο είναι το ζητούμενο στο συγκεκριμένο παιχνίδι;
Το ζητούμενο σε αυτό το παιχνίδι δεν αλλάζει σε σχέση με τα προηγούμενα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουν ετοιμάσει οι προπονητές μας, να είμαστε σκληροί στην άμυνα για 40 λεπτά και επιθετικά να κάνουμε σωστές επιλογές.

Τι πρέπει να προσέξετε στον αγώνα για να διεκδικήσετε το θετικό αποτέλεσμα;
Ο Ολυμπιακός τρέχει πάρα πολύ καλά στον αιφνιδιασμό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σταματήσουμε όπως και τα σουτ τριών πόντων.

Πως κρίνεις τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας;
Σίγουρα έχουμε ξεκινήσει καλά. Θα μπορούσαμε σε κάποια παιχνίδια να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, γιατί θεωρώ ότι αδικήσαμε τη δουλειά που κάνουμε όλοι μας κάθε μέρα στο γήπεδο. Έχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας και κάθε εβδομάδα είναι ευκαιρία να βελτιώνουμε την εικόνα μας και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Πως κρίνεις το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας;
Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κάθε αγωνιστική έχει αρκετά αμφίρροπες αναμετρήσεις και σίγουρα το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Διαβάστηκε 1416 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.