Σάββατο, 18η Μαίου 2024  11:02 πμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2015 17:11

“Δύσκολοι αποχαιρετισμοί: ο μπαμπάς μου” το Σάββατο στον Άνεσις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Για ένα ταξίδι θετικό» το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στις 7.30 το απόγευμα,  θα προβληθεί η κοινωνική  ταινία : Δύσκολοι αποχαιρετισμοί : ο μπαμπάς μου, στο Δημοτικό Κινηματογράφο Αγρινίου«Ανεσις», παρουσία της σκηνοθέτιδας κας Πέννυ Παναγιωτοπούλου. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ: Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Πέννυ Παναγιωτοπούλου με τους: Ιωάννα Τσιριγκούλη, Γιώργος Καραγιάννης, Δέσπω Διαμαντίδου, Στέλιος Μάινας, Χρήστος Στέργιογλου

«Στην Αθήνα του ’69 ο δεκάχρονος Ηλίας δεν αποδέχεται τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, προσπαθεί να τον κρατήσει ζωντανό, παίζοντας μαζί του φανταστικά παιχνίδια, και στέλνει γράμματα στη γιαγιά του υπογράφοντας με το όνομα του πατέρα του. Συγκίνηση και πολύ καλή ερμηνεία από τον μικρό Γιώργο Καραγιάννη, που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο».

Συνδιοργάνωση: Δήμος Αγρινίου-Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου (Γ.Ν Αιτ/νίας).

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαβάστηκε 1956 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.