Σάββατο, 22η Ιουνίου 2024  10:32 πμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 19:03

Δεν πρέπει να χρειάζεται «μέσον» ή εντοπιότητα για να γίνουν τα αυτονόητα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα σαρωτικά ποσοστά που πήρε ο Νεκτάριος Φαρμάκης στις περιφερειακές εκλογές στην Αιτωλοακαρνανία και στο Αγρίνιο πιο συγκεκριμένα δεν τα πήρε τυχαία!
Καταλυτικό ρόλο για το εύρος των ποσοστών του, έπαιξε η αποδοκιμασία του έργου του Απόστολου Κατσιφάρα και τον συνεργατών του. Ένα παράδειγμα και μάλιστα από τα ήσσονος σημασίας θέματα: Η εθνική οδός στην είσοδο του Αγρινίου τα προηγούμενα χρόνια καθαρίζονταν από συνεργεία του δήμου Αγρινίου και όχι της Περιφέρειας που έχει την αρμοδιότητα.
Προ ημερών με τον Αγρινιώτη Περιφερειάρχη πλέον τα συνεργεία της Περιφέρειας ήρθαν στο Αγρίνιο για να κάνουν αυτό που δεν έκαναν τα προηγούμενα χρόνια.
Χρειάζεται όμως «μέσον» ή εντοπιότητα για να γίνουν τα αυτονόητα;
Το Αγρίνιο ποτέ δεν ζήτησε κάτι περισσότερο, το Αγρίνιο ζητούσε και ζητά να το αντιμετωπίζει ο εκάστοτε Περιφερειάρχης σαν αυτό που είναι: το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Περιφέρειας.
Προεκλογικά, ο Νεκτάριος Φαρμάκης στάθηκε πάνω από τοπικιστικές αντιλήψεις και μερικότητες, και πρόταξε τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και την άρση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων. Αν σε όλη τη θητεία του το τηρήσει αυτό, τότε η καχυποψία που υπάρχει του ενός για τον άλλο στη Δυτική Ελλάδα θα πάψει.
Και αυτό θα είναι τεράστια νίκη για όλους μας!

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 970 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.