Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:16 μμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 11:19

Κουνάνε σεντόνι, σκοράρουν και μας στέλνουν ταμείο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ώρα Τσάμπιονς Λιγκ και την Τρίτη η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης επιστρέφει. Τα παιχνίδια για την πρεμιέρα των ομίλων μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο κουπόνι. Εμείς κρατάμε δύο επιλογές για να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ.

Τσέλσι – Βαλένθια

Επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ για την Τσέλσι, που πέρυσι κατέκτησε το Γιουρόπα. Το αποψινό ματς θα είναι το πρώτο του Φρανκ Λάμπαρντ στη διοργάνωση ως προπονητής και ενώ οι «μπλε» δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ακόμα. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους πάντως, επιβλήθηκαν με σκορ 5-2 της Γουλβς το Σάββατο. Στον αντίποδα, αυτή θα είναι η 12η συμμετοχή της Βαλένθια στη διοργάνωση και στόχος της είναι μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Στο αποψινό παιχνίδι, οι «Τσε» πάνε προερχόμενοι από την πιο βαριά ήττα τους σε επίσημο παιχνίδι από το 2016, καθώς ηττήθηκαν 5-2 από τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Γενικότερα βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο μετά την απόλυση του Μαρθελίνο. Είναι σε κάθε περίπτωση ομάδα που σκοράρει και θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι με το αμφίσκορο.

Άγιαξ – Λιλ

Μπορεί πέρυσι να έφτασε ένα βήμα από τον τελικό, ωστόσο ο Άγιαξ χρειάστηκε τα προκριματικά για να φτάσει στη φάση των ομίλων μετά τις αλλαγές στο φορμάτ της διοργάνωσης. Τα χρειάστηκε πάντως κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ και ενώ έχει στόχο και φέτος μια πορεία όπως αυτή της σεζόν που πέρασε. Στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις σερί νίκες. Η τελευταία ήταν το 4-1 επί της Χέρενφεν. Από την άλλη, η Λιλ επιστρέφει στη διοργάνωση μετά από επτά χρόνια. Ωστόσο, προς το παρόν δεν δείχνει έτοιμη για να αγωνιστεί σε τέτοιο επίπεδο. Την Παρασκευή πάντως, εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επιβλήθηκε της Ανζέ με σκορ 2-1. Προφανέστατο φαβορί οι Ολλανδοί, που πίσω πάντως... μπάζουν. Αν βρουν την ευκαιρία οι «λιλουά» είναι ικανοί να σκοράρουν. Για αυτό το αμφίσκορο θα είναι η επιλογή μας και εδώ.

Γνωρίζεις τις στοιχηματικες εταιριες με bonus; Στο Foxbet.gr θα τις βρεις όλες!

Διαβάστηκε 1200 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 11:26
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.