Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:45 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 15:07

Παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Δημήτρη Τριαντακωνσταντή: «Καλά Νιάτα - Καλά Γεράματα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Ινστιτούτο Αστικού Περιβάλλοντος και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΑΠΑΔ) του Παντείου Πανεπιστημίου παρουσιάζει την λογοτεχνική διάσταση του Ερευνητή του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Δρ. Δημήτρη Τριαντακωνσταντή και μαζί με την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και τις Εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός Τύπος έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του: «Καλά Νιάτα - Καλά Γεράματα», που Θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12.15μμ στο Αμφιθέατρο Σ. Καράγιωργα 1 του Παντείου Πανεπιστημίου, Λεωφ. Συγγρού 136, ΑΘήνα (σταθμός ΜΕΤΡΟ: Συγγρού - Φιξ).

Ομιλητές:

Κωνσταντίνος Μπίθας: Καθηγητής της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου

Παναγιώτης Κοντός: Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας

Προλογίζει η πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου κα Ισμήνη Κριάρη. Συντονίζει ο δημοσιογράφος κος Φώτης Καρύδας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6931 097150

Διαβάστηκε 1640 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News