Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  12:18 πμ
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 15:16

Παραδίδεται το Νοέμβριο το κλειστό στην αερογέφυρα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είδηση έβγαλε η συγκέντρωση των ομάδων στο κλειστό του ΔΑΚ το πρωί της Παρασκευής (18/9) για τις ώρες προπόνησης. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Νίκος Γκρίζης, αναφέρθηκε στο ζήτημα του κλειστού στην αερογέφυρα, όπου αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον κ. Γκρίζη, μέχρι τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί το κλειστό στην αερογέφυρα, οι εργασίες του οποίου εδώ και χρόνια μένουν στάσιμες. Μέσα στο 2014 και το 2015 πραγματοποιήθηκαν κάποιες κινήσεις που έφεραν πιο κοντά από ποτέ την ολοκλήρωσή τους και όλα δείχνουν πως πλέον το έργο μπαίνει στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα πάντα με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, τα σχετικά κονδύλια έχουν ήδη εξασφαλιστεί από τον Δήμο και έχουν πληρωθεί στην ανάδοχο εταιρεία “Γούναρης-Τζούρος”. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το έργο θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, μετά από πολλά χρόνια καθυστέρησης.

allsportsagrinio.gr

 

Διαβάστηκε 2533 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News