Δευτέρα, 12η Μαίου 2025  4:38 πμ
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 14:41

Ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου η έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου η έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με τους φορείς πρώτης απόκρισης  ενόψει εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή.

Στην σύσκεψη μετείχαν ο πρόεδρος του Συντονιστικού Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μελιάδης,  ο Υπ/ντης Κ. Σπυρόπουλος Δ/της Α.Τ, ο Υπ/ντής  Θ. Νταλαπέρας Δ/της Τμ. Τροχαίας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Μίμης Σκορδόπουλος εκπρόσωποι του ΔΕΔΔΗΕ, του ΕΚΑΒ, διευθυντές και προϊστάμενοι της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου και η κ. Ανθούλα Μακρή, υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού.

Όπως τόνισε ο κ. Γκρίζης: «η σύσκεψη πραγματοποιείται προκειμένου οι εμπλεκόμενοι φορείς να συνεργαστούν για την αποφυγή προβλημάτων σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων. Οι υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, αν και όπως διαφαίνεται δεν θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα. Τον πρώτο λόγο  έχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και πρέπει όλοι, υπηρεσίες και πολίτες, να ακολουθούμε τις οδηγίες της. Ο Δήμος έχει στην διάθεσή του εκτός από τα μηχανήματα ιδιοκτησίας του  και μισθωμένα μηχανήματα και είναι σε επιφυλακή αν ενταθούν τα φαινόμενα».      

 

Διαβάστηκε 1541 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.