Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  4:54 πμ
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 00:02

Οι δραστηριότητες του Συλλόγου Απανταχού Σχινιωτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση  του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Απανταχού Σχινιωτών Αγρινίου 

Και εφέτος, παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες, το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Απανταχού Σχινιωτών Αγρινίου με μεγάλη προσπάθεια και προσωπική εργασία κατάφεραν να διοργανώσουν τον ετήσιο χορό και συνεστίαση του Συλλόγου με εξαιρετική επιτυχία και συμμετοχή, με πάνω από 400 συνδαιτυμόνες, χωριανούς και φίλους, να διασκεδάζουν και να χορεύουν μέχρι τα ξημερώματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου Ν.Καζαντζής και Ε.Γρίβας, οι πρόεδροι του Τ.Δ. Σκουτεράς και του Τ.Δ. Αγίου Νικολάου και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουτεράς. Η ταλαντούχος τραγουδίστρια Διαλεχτή με το εξαίρετο συγκρότημα λαϊκής και δημοτικής μουσικής που τη συνόδευε, έδωσαν χρώμα και κέφι στην εορταστική βραδιά.

Το βραβείο «Ευαγγελία Δημητρίου Κολαζά», που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο και καθιερώθηκε εδώ και τρία χρόνια με χορηγό την αδελφή της Μαρία, εφέτος απονεμήθηκε στην Αγγελική Κολαζά του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής Παπανικολάου, που συγκέντρωσε 19.148 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2014 και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Πατρών.

Επιπλέον, ο Σύλλογος απένειμε ειδικό βραβείο αριστείας στον συμπατριώτη μας από τη Λαμία Φαίδωνα Ανδρεαδάκη του Ιωάννη και της Παναγιώτας Παρμάκη, ο οποίος πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία σε όλη την Ελλάδα στις φετεινές Πανελλαδικές εξετάσεις, συγκεντρώνοντας 19.880 μόρια και επέλεξε να σπουδάσει Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η Παναγιώτα κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο (Λάσπη) Ευρυτανίας και η μητέρα της, Λαμπρινή Τσιάρα, από τη Μυρίκη. Στους νέους που βραβεύθηκαν, τους ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Τέλος, ανακοινώνεται στους νεοεισαχθέντες για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ότι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική βεβαίωση εισαγωγής τους στη διεύθυνση (email) του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου Απανταχού Σχινιωτών Αγρινίου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο email της χορηγού Μαρίας Αμπατζόγλου – Κολαζά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (τηλ. 6977.20.4860) προκειμένου να συμμετάσχουν στην επιλογή για το βραβείο «Ευαγγελία Δημητρίου Κολαζά», που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο τριακοσίων (300) ευρώ και απονέμεται από τη χορηγό στον απόφοιτο Λυκείου, που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία εισαγωγής. Η βεβαίωση αιτείται και παραλαμβάνεται από το Λύκειο αποφοίτησης και θα πρέπει από αυτήν να προκύπτουν: α) η υποψηφιότητα για το 90% των θέσεων, β) ο γενικός βαθμός πρόσβασης και τα μόρια που συγκεντρώνει ο υποψήφιος, γ) η σχολή, η σειρά και ο βαθμός επιτυχίας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον όσοι έλκουν την καταγωγή τους από τον Σχίνο και είναι και μέλη του Συλλόγου.

unnamed (3)

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 3013 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.