Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  7:24 μμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 14:21

6 αθλητές στην εθνικη ομαδα Kick Boxing ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για μια ακόμη  χρόνια ο ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας θα εκπροσωπήσει το Αγρίνιο με 6 αθλητές  στην εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα  kick Boxing εφηβων -νεανιδων-παιδων κορασιδων που θα  γινει στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο .

Ο ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας είναι για 4η συνεχόμενη φορά ο μοναδικός Σύλλογος με αθλητές στην εθνική ομάδα. Πέρσι στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συμμετηχε με 5 αθλητες οπου κατεκτησε 5 μεταλλια με τους : Φλωροσκουφη Παναγιώτη ασημένιο μετάλλιο Μεσυνδιανου Ρωμαλέα 2 χαλκινα μετάλλια Μυζηθρα Δημήτρη χάλκινο μετάλλιο Καραδημα Παντελή χάλκινο μετάλλιο .

Προπονητής στην εθνική ομάδα ήταν ο προπονητής του συλλόγου  Κακαρελης Νίκος. Η Εθνική ομάδα αποτελείται απο 150 αθλητές όπου βγήκαν απο το πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου κατέκτησαν πρώτες και δεύτερες θέσεις  .  

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι :

Φλωροσκούφης Παναγιώτης

Μεσυνδιάνου Ρωμαλέα

Τσιλίκη Μαριάννα

Παπαθανασίου Γιώργος

Καλτσή Φαίη

Καραδήμας Παντελής

Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές.

Διαβάστηκε 2161 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 15:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα