Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:54 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 15:05

Το φετεινό Lake Party πλησιάζει. Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κος Γεώργος Λάμπρης μιλάει στο AgrinioBestOf.gr για τις προετοιμασίες της διοργάνωσης.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες μέρες απομένουν για το φετεινό Lake Party στην λίμνη Τριχωνίδα. Θυμίζουμε τις ημερομηνίες Πέμπτη 23 & Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018. Το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή συνάντησε τον υπεύθυνο της διοργάνωσης κο Γεώργο Λάμπρη και ενημερώθηκε για τις προετοιμασίες.

images b05

Λίγες μέρες πριν το επόμενο Lake Party σε ποιό επίπεδο προετοιμασίας βρισκόμαστε;

Είμαστε σε πολύ καλό σημείο όσον αφορά την προετοιμασία. Όπως πάντα το Lake Party θα είναι μια πάρα πολύ ωραία και οργανωμένη παραγωγή σε όλα τα επίπεδα όπως show, stage, ήχου και φώτων. Προτείνουμε στον κόσμο να έρθει όσον το δυνατό νωρίτερα στον χώρο όπως και να προτιμήσει τα λεοφωρεία του ΚΤΕΛ για την μετακινησή του.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία από την προπώληση των εισιτηρίων για την προτίμηση του κοινού στα δύο μεγάλα ονόματα που θα φέρετε φέτος;

Η προπώληση των εισιτηρίων δείχνει ότι και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Φουρέιρα είναι μεγάλοι καλιτέχνες. Δείχνουν ότι και οι δύο μέρες έχουν το δικό τους κοινό και υπάρχει μεγάλη ζήτηση και στα δύο ονόματα. Όπως γίνετε κάθε φορά η μεγάλη πώληση των εισιτηρίων θα γίνει τις τελευταίες μέρες αλλά απο την μέχρι τώρα ζήτηση και πορεία είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Είναι το φετεινό Lake Party το καλύτερο από όσα προηγήθηκαν και γιατί;

Κάθε χρόνο είναι το καλύτερο. Είναι το καλύτερο μέχρι το επόμενο.

images b01

Τι θα συμβουλεύατε τους αναγνώστες που θα σας επισκεφθούν στο Lake Party;

Το μήνυμα είναι αυτό που είπα και πιο πρίν. Να φροντίσουν οι επισκέπτες να έρθουν όσο γρηγορότερα γίνεται καθότι και οι μπάντες που θα προηγηθούν πριν τα μεγάλα ονόματα θα είναι εξίσου σημαντικές και αξιόλογες. Είναι μπάντες που έχουν τον δικό τους ήχο και μια ιστορία και έχουν να δείξουν πράγματα στον κόσμο. Οσο πιο νωρίτερα έρθει κάποιος στο κτήμα πιθάρι τόσο πιο όμορφα θα περάσει, θα δεί όλη την παραγωγή, θα δεί όλες τις μπάντες, θα καταλάβει όλη την έννοια του φεστιβάλ, διατί δεν είναι μόνο το ένα όνομα που είναι σημαντικό και θα δούμε αυτό για δυο ώρες και τέλος. Είναι μια παραγωγή που αρχίζει από τις 12:00 το μεσημέρι με Lake Sports, με τον σύλλογο «Τρίτωνα», με διάφορες δράσεις στην λίμνη Τριχωνίδα και προχωράμε μετά και στο μουσικό κομμάτι.

Μέχρι πότε μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια;

Τα εισιτήρια μπορούν να τα προμηθευτούν μέχρι και την τελευταία μέρα της συναυλίας και από τα καταστήματα «Πιθάρι» και από τα καταστήματα «Γερμανός» καθώς και για όποιον είναι από μακρυά μπορεί να δεί στο site lakeparty.gr όλα τα σημεία προπώλησης αλλά ακόμα μπορεί και να το αγοράσει ηλεκτρονικά μέσα από το site.

Θέλετε να στείλετε μια πρόσκληση στους παραθεριστές που βρίσκονται στον νομό μας και στους γειτονικούς νομούς;

Βέβαια θέλουμε να στείλουμε μια πρόσκληση. Μόλις τελειώσουν τα μπάνια τους όλοι οσοι βρίσκονται σε διακοπές ή σε καλοκαιρινές αποδράσεις, μπορούν να έρθουν στο κτήμα «Πιθάρι» στην λίμνη Τριχωνίδα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον να απολαύσουν δυο σπουδαίους καλλιτέχνες και όλη την παραγωγή του Lake Party που κάθε χρόνο προσπαθεί να είναι και πιο οργανωμένη καθώς και σε πιο υψηλό επίπεδο από όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά με το μενού, ποτά κ.λ.π. τι θα έχουμε φέτος;

Υπάρχει το Εστιατόριο-Καφέ στο κτήμα «Πιθάρι» που κάποιος μπορεί να κάνει κράτηση σε τραπέζι ώστε νε εξυπηρετηθεί από σερβιτόρο και σε όλο τον υπόλοιπο χώρο θα υπάρχουν μπαρ όπου μπορεί ο κάθε επισκέπτης να προμηθευτεί το ποτό του, την μπύρα του καθώς και hotdog, streetfood κλπ

Τώρα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Με τι εντυπώσεις φεύγουν οι καλλιτέχνες οσον αφορά το φυσικό περιβάλλον και την λίμνη που διοργανώνεται το Lake Party;

Με τρομερές εντυπώσεις. Ολος ο απόηχος όλα αυτά τα χρόνια είναι πάρα πολύ καλός και όλοι οι καλλιτέχνες που έρχονται δεν περιμένουν ένα τέτοιο επίπεδο οργάνωσης και ένα τέτοιο επίπεδο χώρου. Γιατί όλοι νομίζουν ότι η λίμνη Τριχωνίδα είναι μια απλή λίμνη σας όλες τις άλλες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι θάλασσα. Τους αρέσει ο χώρος, τους αρέσει η οργάνωση, τους αρέσει το κοινό που έρχεται, γιατί ένας καλλιτέχνης όταν έχει κόσμο από κάτω του είναι και το μεγαλύτερο δέλεαρ για να έρθει.

images b03

Πως αισθάνεσαι έχοντας στο ενεργητικό σου τόσες πετυχημένες εκδηλώσεις τόσα χρόνια;

Σίγουρα είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Είναι μια κίνηση που ουσιαστικά εκτίθεσαι αρκετά αλλά παίρνεις θετικά ή αρνητικά στο τέλος της ημέρας. Βέβαια εγώ επειδή είμαι στην διοργάνωση δεν το καταλαβαίνω πάρα πολύ, αλλά για την περιοχή μας θεωρώ ότι είναι κάτι όμορφο και κάτι το καινοτόμο και θέλω οσο έχουμε την δύναμη και το κουράγιο να το προχωράμε να συνεχίζει να το στηρίζει ο κόσμος και να συνεχίζει να είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ένα γενικό μήνυμα για όλο τον κόσμο;

Το μηνυμά μας είναι να προμηθευτεί ο κόσμος εισητήριο από την προπώληση για την δική του οικονομία και διευκόλυνση, να προτιμήσουν αν είναι εφικτό τα αστικά ΚΤΕΛ τα οποία θα είναι πάρα πολύ οργανωμένα και σε καλό επίπεδο και για οικονομία και για ασφάλεια που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Επίσης καλούμε τον κόσμο να έρθει νωρίς να δει την λίμνη Τριχωνίδα και να γνωρίσει τον υγρό στίβο που έχουμε δημιουργήσει στην περιοχή.

image a99

 

Official site: http://lakeparty.gr/

LINKS:
https://www.facebook.com/lakepartytrichonida
https://www.facebook.com/KtimaPithari
https://www.facebook.com/pitharistudio

 

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

 

Διαβάστηκε 5295 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 21:34
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033