Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:07 μμ
Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 15:12

Την Κυριακή 29 Ιουλίου ο Gadless στο Μοναστηράκι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Την Κυριακή 29 Ιουλίου ο Gadlessθα εμφανιστεί ζωντανά στο Δημοτικό Σχολείο Μοναστηρακίου, στην πιο εναλλακτική συναυλία της Δυτικής Ελλάδας.
Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, το ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής των GAD θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιτυχίες των GAD, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές από την εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή.
Συμμετέχει ο Θάνος Κακούρης
 Ώρα έναρξης:9.00 μ.μ

Είσοδος ελεύθερη

Διοργάνωση: Σύλλογος Μοναστηρακιωτών Αθήνας

About Gadless

Το projectμε το όνομα «Gadless» είναι η προσωπική δισκογραφία του Κώστα Αντωνιάδη, τραγουδιστή και ιδρυτικού μέλους των GAD.

Ως τώρα έχει κυκλοφορήσει 5 digitalsingles, ενώ εδώ και δυο χρόνια έχει αρχίσει να παρουσιάζει το υλικό του ζωντανά.

Ο ίδιος αποκαλεί την μουσική του ως «μελαγχολική ποπ δωματίου», θέλοντας να προσδιορίσει λιτά και αυτοσαρκαστικά την νοσταλγικότητα και αμεσότητα των ήχων του.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.facebook.com/Gadlessofficial

www.instagram.com/gadlessofficial

www.twitter.com/gadlessofficial

 

Διαβάστηκε 1364 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News