Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  11:41 πμ
Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 19:09

Απολαυστική η συναυλία των Χαΐνηδων στα Λουτρά Χαλκιοπούλων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mέσα σ’ ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, κάτω από τις φυλλωσιές των πλατάνων στα Λουτρά Χαλκιοπούλων στήθηκε  η σκηνή που φιλοξένησε το θρυλικό συγκρότημα των Χαΐνηδων τη Δευτέρα 17 Αυγούστου. Το συγκρότημα με ρίζες από το Ηράκλειο, κατάφερε να δώσει μια όμορφη και απολαυστική συναυλία ντυμένη με ένα ηχόχρωμα από το πάντρεμα της παραδοσιακής Κρητικής μουσικής, με τη βαλκανική, τη τζαζ, τη ροκ, την ανατολίτικη, κι όλα ενορχηστρωμένα αρμονικά. 
Οι Χαΐνηδες είναι μια μουσική ομάδα που δημιουργήθηκε το 1990 στο Ηράκλειο Κρήτης. Το όνομα προέρχεται από την αραβική λέξη «χαΐν» και έφτασε να σημαίνει τον επαναστάτη, τον φυγόδικο, αυτόν που γυρίζει στα βουνά. Τα μέλη του συγκροτήματος κατά τη δημιουργία του το 1990 ήταν ο Δημήτρης Αποστολάκης, ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, η Κάλλια Σπυριδάκη, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Γιώργος Λαοδίκης. Στο πέρασμα των χρόνων, νέα μέλη μπαίνουν και αποχωρούν από την ομάδα, ενώ σε όλα τα ενδιάμεσα σχήματα έως σήμερα παραμένουν σαν ιδρυτικά μέλη οι Δημήτρης Αποστολάκης και Δημήτρης Ζαχαριουδάκης.

xainides.jpg1xainides.jpg2xainides.jpg3

Διαβάστηκε 2832 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.