Σάββατο, 6η Ιουλίου 2024  9:01 μμ
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 17:59

Πολιτιστικές εκδηλώσεις από τον σύλλογο Μοναστηρακιωτων Αθήνας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα Θερινά Πολιτιστικά Ραντεβού συνεχίζονται στο Μοναστηράκι με τρείς ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Τις 13 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Σχολείο θα γίνει παρουσίαση του μυθιστορήματος της συντοπίτισσάς μας, ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗ με τίτλο «Ένοχες Σιωπές». Θα μιλήσουν οι: Γ.ΜΩΥΣΟΓΛΟΥ (Εκδότης), Γ.ΚΑΚΟΥΡΗ(Συγγραφέας), Π.ΤΡΑΥΛΟΣΤΑΘΗ(Φιλόλογος) και Σ.ΓΟΥΡΟΥΝΑ(Φιλόλογος).

Αμέσως μετά και ώρα 22:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση-ομιλία με θέμα «Φανατισμός σε διάφορες εκφάνσεις και μορφές bullying».Παρουσίαση-Σχολιασμός Λούντζη Μαρία, Προβολή ταινίας Δ. Μακρυγιάννης.

Τις 16 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί Θεατρική Παράσταση του Μ.ΤΣΙΤΑ «Μάρτυς μου ο Θεός» με πρωταγωνιστή τον ΙΩΣΗΦ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ο οποίος έχει καταγωγή από το Μοναστηράκι.

Ώρα έναρξης 21:00

 Τις 17 Αυγούστου και ώρα 20:00 θα διοργανωθεί επίσκεψη, βόλτα στις πηγές Κορπής και ιστορική αναδρομή από τον Διευθυντή και Δάσκαλο Δ.ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.

πηγή: http://agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 2976 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015 19:06
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News