Κυριακή, 19η Μαίου 2024  10:12 μμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018 19:02

Στο Αγρίνιο ο υπερτυχερός των 3 εκατομμυρίων ευρώ του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έκανε την τύχη του στον «τυχεράκια».

Στον απόηχο της συζήτησης για τον υπερτυχερό του Τζόκερ, που κατέθεσε πρόσφατα το δελτίο στο Καινούργιο, το Αγρίνιο φιγουράρει ξανά στην ειδησεογραφία για αντίστοιχο λόγο. Ο υπερτυχερός του Πρωτοχρονιάτικου προμηθεύτηκε το λαχείο από πρακτορείο στο κέντρο της πόλης, τον γνωστό «Τυχεράκια», που επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του.

Έκανε την τύχη του λοιπόν  ένας υπερτυχερός στο Αγρίνιο, ο οποίος παίρνοντας μία πεντάδα από το πρακτορείο του κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου «Ο Τυχεράκιας» κέρδισε τον πρώτο λαχνό και γίνεται πλουσιότερος κατά 3 εκατομμύρια ευρώ!

Η κλήρωση έγινε παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο μεγάλος τυχερός δεν έχει εμφανιστεί ακόμη, ενώ οι τυχεροί λαχνοί που του αποφέρουν το συνολικό κέρδος των 3 εκατομμυρίων ευρώ είναι από το 29731 έως το 29735.

Δείτε τι δήλωσε στο AgrinioTV ο υπεύθυνος του καταστήματος, κ. Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου:

Όλοι οι τυχεροί λαχνοί ΕΔΩ.

tyxerakias (2)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1608 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.