Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:51 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 00:42

Οι ευχές του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κου Απόστολου Κατσιφάρα για την νέα χρονιά.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε φιλική συνάντηση – γεύμα – με δημοσιογράφους από ΜΜΕ της περιοχής μας την περασμένη Τετάρτη (27/12) στον πολυχώρο Emileon,  ο Κος Απόστολος Κατσιφάρας και οι συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους παρευρισκομένους και να ακούσουν από αυτούς τα θέματα που απασχολούν την περιοχή μας και γενικότερα τον νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο ίδιος δεσμεύτηκε να κάνει πιο συχνές επαφές με τον τοπικό τύπο με κύριο στόχο την ανάδειξη ζητημάτων ανάπτυξης και επίλυσης προβλημάτων της περιοχής μας.

image 06

Το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή ήταν εκεί, συνομίλησε μαζί του για θέματα σχετικά με την ανάδειξη - ανάπτυξη της περιοχής μας και αντάλλαξε απόψεις. Ο Κος Α. Κατσιφάρας διατύπωσε και τις ευχές του για την νεα χρονιά:

"Το 2018 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για την περιφέρεια, για τους πολίτες για την χώρα. Πρέπει να μετατρέψουμε το 2018 σε μια δημιουργική χρονιά που θα φέρει επιχειρηματικότητα, ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και πάνω από όλα να κτίσουμε μια κοινωνία που να ελπίζει. Έναν πολίτη που να βλέπει ότι υπάρχει και αύριο για τον τόπο του. Αυτή είναι μια δουλειά δικιά μας, των θεσμών, της περιφέρειας. Για την Αιτωλοακαρνανία έχουμε προταιρετότητες την Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (Β.Α.Α.) στο Αγρίνιο. Εχουμε ήδη εντάξει δύο μεγάλα έργα. Θα συνεχίσουμε με όλα τα επόμενα. Κάθε μήνα θα εντάσουμε και ένα έργο. Η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (Ο.Χ.Ε.) στο Μεσολόγγι ήδη ξεκίνησε και άμμεσα εντάσσεται το πρώτο έργο που είναι το μουσείο. Βεβαίως για κάθε Δήμο έχουμε αστικές αναπλάσεις, αλλά πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η Αγροτική Οικονομία, ο τουρισμός, η μεταποίηση, η καινοτομία και η ποιότητα στην παραγωγή των προιόντων και η εξωστρέφεια."

image 05

image 15

Διαβάστηκε 5517 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 00:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033

Τελευταία άρθρα