Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  6:41 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 21:35

Αγρίνιο: Έρχεται η φύλαξη στο Δ.Α.Κ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη διαγωνισμός για την νυχτερινή φύλαξη του Δ.Α.Κ

Δύο εταιρίες security κατέθεσαν δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Την ερχόμενη εβδομάδα η ολοκλήρωση των διαδικασιών και η υπογραφή της σύμβασης.

Το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε ο δημόσιος πρόχειρος διαγωνισμός για την νυχτερινή φύλαξη του Δ.Α.Κ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» που θα διαρκέσει ένα χρόνο προϋπολογισμού 22.140,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α 23%. Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίστηκε στο 2% της προϋπολογιζόμενης δαπάνης.

Στην παρούσα φάση, γίνονται οι έλεγχοι των δικαιολογητικών από τις δύο ενδιαφερόμενες εταιρίες security που κατέθεσαν προσφορά. Αν και εφόσον όλα τα δικαιολογητικά που έχουν κατατεθεί είναι σύννομα, τότε η επιτροπή που έχει αναλάβει την υπόθεση την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξει τις προσφορές και με όποιον καταθέσει την χαμηλότερη προσφορά αμέσως θα υπογραφεί η σύμβαση νυχτερινής φύλαξης του Δ.Α.Κ για ένα έτος.

Με την έναρξη της νυχτερινής φύλαξης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου αναμένεται να εκλείψουν φαινόμενα κλοπής, όπως είχε συμβεί με το πετρέλαιο του κολυμβητηρίου πριν λίγους μήνες και αναγκάστηκαν όλες οι ομάδες να διακόψουν την προπόνησή τους ή άλλα αντίστοιχα φαινόμενα που εξελίσσονταν νυχτερινές ώρες και έφερναν το πρωί προ εκπλήξεως του υπεύθυνους. Η νυχτερινή φύλαξη θα αποτελέσει το πρώτο και βασικό βήμα για την αλλαγή της επικρατούσας κατάστασης στην περιοχή του σταδίου, που συχνά κινητοποιεί τόσο τις αστυνομικές όσο και τις πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής και αποτελεί κίνδυνο όχι μόνο για τις εγκαταστάσεις, αλλά και για τους ίδιους τους αθλητές που φεύγουν αργά από τις προπονήσεις τους και αρκετές φορές κινδυνεύει τόσο η σωματική τους ακεραιότητα, όσο  και η περιουσία τους, τα αυτοκίνητά τους.

Κων/νος Χονδρός

πηγή: http://sinidisi.gr

Διαβάστηκε 2439 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News