Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:52 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 04:24

Το νέο «κουνελάκι» του Playboy είναι το απόλυτο θηλυκό - Ηρθε για να μείνει [εικόνες]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξανθιά, γαλανά μάτια, καμπύλες που «σκοτώνουν» και βλέμμα όλο υποσχέσεις. Η Gia Genevieve είναι το νέο «κουνελάκι» του Playboy, που αναμένεται να κάνει θραύση το επόμενο διάστημα.

Η σεξοβόμβα ήρθε για να μείνει. Ο Hugh Hefner της το είπε ξεκάθαρα και ίδια το αποκάλυψε σε συνέντευξή της.

«Ήταν υπέροχος», αναφέρει. «Μου είπε κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ καθώς μόλις τον είχα ευχαριστήσει και είπα «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που κάνετε τα όνειρά μου πραγματικότητα!»Και εκείνος είπε: «Είναι μόνο η αρχή...».

Με ομορφιά και πάθος η Gia φαίνεται πως διαθέτει τα πάντα για να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, παραπέμποντας σε μια άλλη εποχή. Σε πολλές φωτογραφίες έχει κάτι από Μέρλιν Μονρόε και Μπριζίτ Μπαρντό και αυτό τείνει να σημαίνει επιτυχία.

Οπως λέει άλλωστε και η ίδια έχει πολλά ταλέντα και φαίνεται!

Πηγή: Το νέο «κουνελάκι» του Playboy είναι το απόλυτο θηλυκό - Ηρθε για να μείνει [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/219158/neo-koynelaki-toy-playboy-einai-apolyto-thilyko-irthe-gia-na-meinei-eikones#ixzz3h5f0xOPd

Διαβάστηκε 3219 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 14:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.