Παρασκευή, 5η Ιουλίου 2024  8:46 πμ
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 22:58

Ξεκινά την Τετάρτη ο Δημοτικός θερινός Κινηματογράφος στο Αντίρριο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου ξεκινά ο Δημοτικός θερινός Κινηματογράφος στο Αντίρριο, με προβολή της ταινίας «Η Μικρά Αγγλία», στις 21:30. Ο Δήμος Ναυπακτίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα, ενώ παράλληλα αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων σε 2 ευρώ και σε 0,50 ευρώ για την προβολή των παιδικών ταινιών.

Πρεμιέρα με «Μικρά Αγγλία»

Στην Άνδρο της δεκαετίας του ’30, η Μίνα, σύζυγος ναυτικού που λείπει διαρκώς σε ταξίδια, παντρεύει την κόρη της Όρσα με τον νεαρό καπετάνιο και πλοιοκτήτη Νίκο Βατοκούζη και όχι με τον ορφανό υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ με τον οποίο είναι ερωτευμένη. Όταν όμως ο τελευταίος γίνει περιζήτητος καπετάνιος, θα παντρευτεί τη μικρότερη κόρη της Μίνας, τη Μόσχα, αναστατώνοντας έτσι επικίνδυνα την οικογενειακή καθημερινότητα.

Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης.
Πρωταγωνιστούν: Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μάξιμος Μουμούρης, Βασιλική Βασιλάκης, Χρήστος Καλαβρούζος, Ειρήνη Ιγγλέση.
Ώρα προβολής: 21:30.

antirrio-programma1    antirrio-programma2

 

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 3178 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News