Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  10:31 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 14:39

Παναιτωλικός: Έχασαν Κ20 και Κ17

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ήττα με το ίδιο σκορ 2-1 γνώρισαν οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Παναιτωλικού στους σημερινούς αγώνες που έδωσαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Super League  – Novasports.

Η ομάδα μας Κ20 έχασε από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γκολ στο 30’ (πέναλτι) και στο 39’ και ο Παναιτωλικός αντέδρασε μειώνοντας στο 54’ με σουτ του Γεωργούση, αλλά παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές στη συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε.

Αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης (75’ Καββαδίας Αλ.), Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Ντόβας (78΄Κοτρώτσος), Κυζιρίδης, Καββαδίας Δ. (46’ Πατίλας), Μπελεβώνης, Γεωργούσης.

Η ομάδα μας Κ17 βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο τέταρτο του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία. Ο Μαντζανάς ισοφάρισε στο 33’ και στο 60’ ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Λιάβα. Το 1-1 διατηρήθηκε έως τις καθυστερήσεις όταν οι γηπεδούχοι σκόραραν με εκτέλεση πέναλτι (χέρι Παναγιωτίδης) και πήραν τη νίκη.

Αγωνίστηκαν οι: Αρμύρας, Κωνσταντόπουλος, Χοχτούλας (89’ Ντούλιας), Παναγιωτίδης, Μελιάδης, Μαντζανάς, Ευθυμίου (57’ Μπελεβώνης), Λιάβας, Πανταζής (88’ Σκιαδάς), Σκόνδρας (80’ Φραγκούλης), Θεοτοκάτος (89’ Νταλιάνης).

Διαβάστηκε 1093 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.