Παρασκευή, 21η Ιουνίου 2024  8:25 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 22:11

ΟΓΕ Αγρινίου: Ακυρώνεται το κουκλοθέατρο, κάλεσμα στο συλλαλητήριο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η  ομάδα γυναικών της ΟΓΕ Αγρινίου ανακοινώνει πως η προγραμματισμένη παράσταση κουκλοθεάτρου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των πολιτικών εξελίξεων και καλεί στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που θα γίνει στο Αγρίνιο την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου.

“Να μη χαθεί ούτε μια μέρα, ούτε μια ώρα. Τώρα, χωρίς καμιά αναμονή, πρέπει να δυναμώσει η λαϊκή δράση, μέσα στους τόπους δουλειάς, στα εργοστάσια, στα νοσοκομεία, στις υπηρεσίες, στις γειτονιές, μέσα από τα συνδικάτα, τις Επιτροπές Αγώνα, τις Λαϊκές Επιτροπές. Η συμφωνία οδηγεί σε νέα μεγάλη μείωση του λαϊκού εισοδήματος και τσάκισμα των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων.

Καλούμε κάθε γυναίκα εργαζόμενη, κάθε γυναίκα λαϊκής οικογένειας σε αγωνιστική ετοιμότητα για την προστασία των δικαιωμάτων μας, να οργανωθεί και να παλέψει μέσα από το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, τους Συλλόγους και τις Ομάδες της ΟΓΕ. Φτάνει πια! Οι γυναίκες της λαϊκής οικογένειας αρνούμαστε να αιμορραγούμε”, αναφέρει η ανακοίνωση.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2204 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.