Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:46 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 22:23

“Η μαγεία της αγάπης” (νέος διαγωνισμός) για Πέμπτη 9 Ιουλίου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Διόπτρα, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Η μαγεία της αγάπης» της Johanna Lindsey

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

h mageia ths agaphs
Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η μαγεία της αγάπης
Η Έιμι Μάλορι, ατίθαση και ριψοκίνδυνη, έχει βάλει στο στόχαστρο έναν άντρα που πιο ακατάλληλος δεν θα μπορούσε να είναι, εκλιπαρώντας τον να παραδοθεί σε έναν έρωτα, που θα μπορούσε να αναζωπυρώσει τις φλόγες μιας μακροχρόνιας οικογενειακής βεντέτας και να κατακάψει τα πάντα.

Η Έιμι Μάλορι, ατίθαση και ριψοκίνδυνη, έχει φτάσει σε ηλικία γάμου και έχει βάλει στο στόχαστρο έναν άντρα που πιο ακατάλληλος δεν θα μπορούσε να είναι: τον στιβαρό και συντηρητικό Αμερικανό καπετάνιο, που κάποτε παραλίγο να στείλει στην αγχόνη το θείο της Τζέιμς με την κατηγορία της πειρατείας.
Ο Γουόρεν Άντερσον αιφνιδιάζεται από το θρασύτατο ερωτικό κάλεσμα της όμορφης ανιψιάς του μισητού εχθρού του. Μολονότι είναι αποφασισμένος να της αντισταθεί, φλέγεται από πόθο για το γοητευτικό θηλυκό από τη Βρετανία. Και μια ψυχή γεμάτη πάθος τον εκλιπαρεί να παραδοθεί σε έναν έρωτα, που θα μπορούσε να αναζωπυρώσει τις φλόγες μιας μακροχρόνιας οικογενειακής βεντέτας και να τις μετατρέψει σε ένα επικίνδυνο παρανάλωμα, έτοιμο να κατακάψει τα πάντα.

Η #1 συγγραφέας των New York Times 
με 60.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως

Διαβάστηκε 6351 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.