Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  6:51 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 18:40

Παρατείνεται η έκθεση εNAF για την προστασία και την ανάδειξη του Ιστορικού Οικισμού της Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρατείνεται στο Φετιχιέ Τζαμί Ναυπάκτου ως την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 η έκθεση των αποτελεσμάτων της α’ φάσης του ερευνητικού προγράμματος εNAF //Αναγνώριση, Τεκμηρίωση και Προτάσεις για την Ανάδειξη & Προστασία του Ιστορικού Οικισμού Ναυπάκτου//.

Το πρόγραμμα που εκπονήθηκε από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης με τον Δήμο Ναυπακτίας, με την επίβλεψη του ΥΠΠΟΑ, είχε ως αντικείμενο τον προσδιορισμό των διαδοχικών φάσεων εξέλιξης του πολεοδομικού ιστού και των κινητήριων παραγόντων που διαμόρφωσαν τη σημερινή δομή της πόλης, προκειμένου να γίνει κατανοητή η δυναμική της, με απώτερο σκοπό έναν ουσιαστικό μελλοντικό σχεδιασμό, που θα εξασφαλίζει την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων και μνημείων.

Η έκθεση είναι επισκέψιμη για το κοινό με ελεύθερη είσοδο, Παρασκευή έως Κυριακή 19.00-21.00.

Δικτυακός τόπος: www.enaf.gr

Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας &  Λευκάδας

Τηλ. 2631055654

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 1145 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.