Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  5:06 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 23:22

«Πυρετός» συσκέψεων ΠΑΕ και Πόντες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έχουν πολύ δρόμο μπροστά προπονητικό τιμ και Διοίκηση του Παναιτωλικού, για την στελέχωση του ρόστερ και τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας. Σε πρώτη φάση συσκέπτονται και αξιολογούν τα δεδομένα για να βάλουν μια σειρά.

Μάλιστα ανέβηκε στο Instagram η σχετική φωτογραφία όπου διακρίνονται ο Γενικός Διευθυντής Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο Γενικός Αρχηγός Μάκης Μπελεβώνης, ο Λιονέλ Πόντες και οι συνεργάτες του Πέδρο Ιλάρκο και Ζε Πέδρο, στα γραφεία του Παναιτωλικού.

Πάντως ο χρόνος δεν είναι πολύς και – όπως πληροφορούμαστε – δρομολογούνται κινήσεις που θα αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα στα πιο «καυτά» θέματα όπως αυτά συμφωνούνται ανάμεσα στον Γενικό Διευθυντή και τον προπονητή.

Στο μεταξύ ο Πόντες φτάνοντας στη χώρα μας και σε συνάντηση με αθλητικούς ρεπόρτερς είπε: «Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το συνδυάσουμε με νίκες. Αυτό θα προσπαθήσουμε και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Πάνω από όλα θέλουμε να χαίρεται ο κόσμος που θα μας βλέπει στο γήπεδο. Τα πάντα αναφορικά με το σύστημα θα εξαρτηθούν από τους παίκτες που θα έχουμε στη διάθεση μας. Δεν θα είναι αναγκαστικά το 4-3-3. Μπορεί να εργάζομαι πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα μου, αλλά δεν έχω άγχος ούτε φόβο. Είμαι φιλόδοξος και αυτό που θέλω είναι να πάει όσο γίνεται καλύτερα η ομάδα».

Την «έκανε» ο Άλβες

Την ώρα που οι διοικούντες του Παναιτωλικού ανέθεσαν στον Πόντες να επιλέξει αν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Άλβες, ή ο Μορένο (πληροφόρηση που δόθηκε από την ΠΑΕ προς όλους) ο Βραζιλιάνος υπέγραψε σε ομάδα της Κύπρου και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Είναι ομάδα της Α΄Κατηγορίας με μεγαλύτερες επιτυχίες την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ 2011–12 και την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου. Ψηλότερη θέση που κατέκτησε στο Κυπριακό πρωτάθλημα ήταν η δεύτερη.

Στη επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του Άλβες, αναφέρεται:
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 31χρονο (31/10/1983) Βραζιλιάνο επιθετικό Andre Alves dos Santos για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων.

Ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει στην συνέχεια τα σχετικά συμβόλαια.
Την λήξασα σεζόν ο Alves αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό, με τον οποίο πραγματοποίησε 27 συνολικά συμμετοχές και σκόραρε πέντε γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την União Barbarense του Sao Paolo και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ECUS, επίσης του Sao Paolo.
Στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά για λογαριασμό της ουγγρικής Budapest Honvéd, ακολούθησαν οι Kaposvári RFC και Videoton FC, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ρωσία και την Luch-Energia. Στην Κύπρο ήρθε το καλοκαίρι του 2012 για την Ομόνοια και πριν την Ελλάδα προηγήθηκε η μετακίνηση του στο Κατάρ για την Dubai CSC».

Γιώργος Παπαϊωάννου

πηγή: http://sinidisi.gr

Διαβάστηκε 3071 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 01:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.