Δευτέρα, 4η Δεκεμβρίου 2023  5:12 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 21:00

10 σημάδια που δείχνουν ότι την έχει πατήσει μαζί σου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο έρωτας λένε πως περνάει από το στομάχι. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει αποδεκτό ως ένα βαθμό, αφού ο έρωτας κρίνεται από τη συμπεριφορά ή αλλιώς τα λόγια και τις πράξεις.

Αρχικά, η γνωριμία σας θα σας ενθουσιάσει πολύ. Έπειτα όμως θα αρχίσει να σας ταλαιπωρεί και αυτό γιατί το πέρασμα του χρόνου «γεννά» ποικίλα ερωτήματα που αφορούν στα συναισθήματα του.

Είναι τελικά ερωτευμένος ή μήπως όχι;

Ισως να περιμένατε ερωτικά ποιήματα ή καντάδες, αλλά αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες. Η πραγματικότητα ενός ερωτευμένου ανθρώπου διαφέρει και έτσι, η καθημερινότητα που σας περιτριγυρίζει απαντάει στην απορία σας με τον πιο απλό τρόπο, αποκωδικοποιώντας τη στάση του.

Σέβεται τις επιλογές και την προσωπικότητα σας

Ο άντρας που έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα δείχνει ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον για εσάς μέσα από το σεβασμό προς το πρόσωπο σας. Αυτό μπορεί να επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα με την υιοθέτηση δικών σας συνηθειών, με την προσοχή που δίνει στις λεπτομέρειες που σας αφορούν, με την εκτίμηση των επιλογών και των απόψεων σας.

Σας έχει συνέχεια στο μυαλό του

Ενας τρόπος για να καταλάβετε τι πραγματικά νιώθει για εσάς, είναι να εξετάσετε τη συχνότητα με την οποία επικοινωνεί μαζί σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σας στέλνει χιουμοριστικά ή ερωτικά μηνύματα για να σας ανεβάσει τη διάθεση; Προσπαθεί να βρει απαντήσεις σε θέματα που αφήσατε στη μέση την προηγούμενη βραδιά; Οταν γίνεστε κομμάτι της σκέψης και της καθημερινότητας του, επενδύει στη σχέση σας.

Είναι δεκτικός στους συμβιβασμούς

Είναι αδιανόητο να σας ξεφεύγει το πόσο σκληρός και αδιαπραγμάτευτος είναι ο ανδρικός εγωισμός στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ομως, αν προσπαθεί να βρει μια μέση λύση στα προβλήματα ή να πλησιάσει τις απόψεις σας, τότε μάλλον λειτουργεί με την καρδιά και όχι με το μυαλό και την εγωιστική λογική του.

Δεν διστάζει να γίνει συναισθηματικός σε δημόσιο χώρο

Οι παραδοσιακοί και όχι μόνο άντρες θεωρούν ότι το να αγγίξουν τη σύντροφό τους σε δημόσιο χώρο είναι προκλητικό. Παρόλα αυτά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιους και ως δικαιολογία για να αποφύγουν τις γυναίκες τους. Οταν όμως εκείνος σας αγκαλιάσει μπροστά σε κόσμο, όχι μόνο σας προστετεύει τρυφερά, αλλά νιώθει υπερήφανος που σας έχει δίπλα του.

Θέλει να σας φροντίζει συνέχεια

Κανείς δεν έχει το μαγικό ραβδάκι με το οποίο θα μπορέσει να αλλάξει προς το καλύτερο κάθε «μαύρη» σας ημέρα, ωστόσο και μόνο μια μικρή προσπάθεια του είναι αρκετή για να αποδείξει την αγάπη και τη φροντίδα του τόσο με λόγια, όσο και με πράξεις.

Επιδιώκει να έχετε καλές σχέσεις με την οικογένεια του

Η οικογένεια για τον άντρα έχει κάτι το απροσπέλαστο. Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτεί το γεγονός ότι πρέπει να γνωρίσει στη σύντροφο του τους γονείς αλλά και τους υπόλοιπους συγγενείς του. Αυτό θα γίνει με το πέρασμα του χρόνου, εντούτοις όταν συμβεί σημαίνει ότι σας εμπιστεύται, ότι σας θέλει στη ζωή του και επιθυμεί να σας αγαπήσουν, όπως εκείνος.

Δεν τα παρατάει ποτέ και ζητάει συγγνώμη

Ο ερωτευμένος άντρας θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει τη σύντροφο του. Δεν το βάζει κάτω, αντιθέτως ακόμα κι αν μαλώσει, το κάνει με δίκαιο τρόπο και με σεβασμό, ενώ δεν θα φοβηθεί να ζητήσει συγγνώμη, αν καταλάβει ότι φταίει.

Το «εμείς» υπερισχύει στο λεξιλόγιο του

Δώστε λίγη προσοχή στις λέξεις που χρησιμοποιεί. Αν το «εμείς» και ο πληθυντικός έχουν αντικαταστήσει το «εγώ» και τον ενικό αριθμό, τότε είστε μέρος της ζωής του και όλα προδίδουν το δεσμό που έχετε δημιουργήσει.

Κάνει σχέδια για το μέλλον και είστε μέσα σε αυτά

Μπορεί αυτό να έχει αποτελέσει τακτική ορισμένων αντρών για να «ρίξουν» τη γυναίκα που ποθούν, όμως αν σχεδιάζει πράγματα για το κοινό μέλλον σας με πάθος και βλέπετε ότι αυτά πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο, τότε σας έχει ερωτευτεί.

Παραδέχεται τα συναισθήματα του

Οι άντρες εκφράζονται με δυσκολία ειδικά όταν πρόκειται για τα ερωτικά τους και όσα νιώθουν για τη σύντροφο τους. Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό, θα το ομολογήσει, γιατί θα νιώσει σαν μικρό παιδί.

http://www.bovary.gr

Διαβάστηκε 11136 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα