Σάββατο, 18η Μαίου 2024  9:47 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 19:42

Ετήσιος χορός Παναμβρακικού Μπούκας (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός του Παναμβρακικού Μπούκας το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στην ψαροταβέρνα «Φάρος» στη Μπούκας. Ποδοσφαιριστές, μέλη, και φίλοι της ομάδας ήταν όλοι εκεί.

Τους παρευρισκόμενους, χαιρέτησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μ. Φουρλάνης, κάνοντας στη συνέχεια, μια μικρή αναδρομής στα πεπραγμένα της ομάδας του Παναμβρακικού από τη Γ΄ κατηγορία μέχρι και την ιστορική στιγμή για την ομάδα την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣ. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο άνθρωπος που έφτασε την ομάδα εκεί ψηλά, ο προπονητής κ. Γ. Μακρής, λέγοντας πως ο Παναμβρακικός είναι γι’ αυτόν σαν οικογένεια, τονίζοντας πως η καριέρα του σαν προπονητής θα τελειώσει στη Μπούκα (λίγες μέρες μετά  λύθηκε η συνεργασία με την ομάδα).   Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών πλακετών στους παίχτες και σε ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα οι οποίοι δουλεύοντας σιωπηλά, προσφέρουν σπουδαίο έργο. Η διασκέδαση και ο χορός κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες.

e-maistros.gr

xoros_panamvrakikou-(1)xoros_panamvrakikou-(5)xoros_panamvrakikou-(11)xoros_panamvrakikou-(13)xoros_panamvrakikou-(14)xoros_panamvrakikou-(16)xoros_panamvrakikou-(20)xoros_panamvrakikou-(23)xoros_panamvrakikou-(25)xoros_panamvrakikou-(27)xoros_panamvrakikou-(28)xoros_panamvrakikou-(32)xoros_panamvrakikou-(38)xoros_panamvrakikou-(39)xoros_panamvrakikou-(40)xoros_panamvrakikou-(41)xoros_panamvrakikou-(42)xoros_panamvrakikou-(46)xoros_panamvrakikou-(47)xoros_panamvrakikou-(48)xoros_panamvrakikou-(49)xoros_panamvrakikou-(50)xoros_panamvrakikou-(51)xoros_panamvrakikou-(52)xoros_panamvrakikou-(55)xoros_panamvrakikou-(57)xoros_panamvrakikou-(58)xoros_panamvrakikou-(59)xoros_panamvrakikou-(63)

Διαβάστηκε 1596 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.