Τετάρτη, 30η Απριλίου 2025  7:17 μμ
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 22:59

Η Demy θα είναι η φετινή εκπρόσωπος μας στην Eurovision

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το ελληνικό κοινό θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία τραγούδια της
Οι φήμες και τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών «δικαιώθηκαν», καθώς η ΕΡΤ επιβεβαίωσε, με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, το γεγονός της απευθείας ανάθεσης, στη νεαρή, ταλαντούχα τραγουδίστρια Demy, της εκπροσώπησης της Ελλάδας στην φετινή Eurovision.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Με μια δυναμική ομάδα, που απαρτίζουν ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, o σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός και η ερμηνεύτρια Demy, θα συμμετάσχει η Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Κίεβο από τις 9 έως τις 13 Μαΐου.
Σύντομα η ΕΡΤ θα παρουσιάσει σε ειδική εκπομπή για τον ελληνικό τελικό τρία τραγούδια ερμηνευμένα από την Demy, τα οποία θα τεθούν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το τηλεοπτικό και διαδικτυακό κοινό. Το τραγούδι που θα συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, θα αναδειχθεί ως η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό».
 
 
Διαβάστηκε 1476 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.