Τρίτη, 20η Ιανουαρίου 2026  12:21 πμ
Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2026 23:47

Μετά την ανάπλαση στο Πετροχώρι Θέρμου, ο Δήμος βάζει πλώρη και για Συνεδριακό Κέντρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση στο Πετροχώρι Θέρμου. Αυτή ήταν για τη νέα χρονιά η πρώτη αυτοψία του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα σε ένα νέο έργο που ξεκίνησε τώρα να κατασκευάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα στο Πετροχώρι ολοκληρώθηκε η κατασκευή του γηπέδου και ο Δήμος Θέρμου έχει σχέδια και για άλλες παρεμβάσεις στην περιοχή.

«Πρόκειται για ένα εμβληματικό χώρο στο όμορφο χωριό που η ανάπλαση θα «δέσει» με το περιβάλλον, με πλακόστρωση, φωτισμό, ανάδειξη του κοινόχρηστου χώρου. Μετά το γήπεδο μπάσκετ, την παιδική χαρά, το γήπεδο ποδοσφαίρου, την αποχέτευση, τις ασφαλτοστρώσεις , την αλλαγή φωτιστικών με LED, προχωράμε στην ανάπλαση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σπ. Κωνσταντάρας και πρόσθεσε πως θα υπάρχει και συνέχεια για το Πετροχώρι με την ολοκλήρωση της μελέτης του Συνεδριακού Κέντρου στη «Θέα», με το Δήμο Θέρμου να ελπίζει πως θα πετύχει την ένταξή του σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσα στο έτος.

Ομολογουμένως το Πετροχώρι τα τελευταία δύο – τρία χρόνια βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» έργων, ιδίως αν υπολογίσει κανείς το έργο της αποχέτευσης, που είναι μεγάλο έργο για τα δεδομένα της κοινότητας, καθώς φτάνει τα 1,8 εκατ. ευρώ και πολύ σημαντικό από περιβαλλοντικής απόψεως.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 159 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.