Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:30 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 20:09

Σάκης Αναγνώστου - Εσύ να γελάς Αcoustic - Dusty Records

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Acoustic Version του "Εσύ Να Γελάς" έχει οπτικοποιηθεί, από τον Λευτέρη Μπαμπούρη, μέσα από τις παλιές φυλακές Τρικάλων που πλέον λειτουργούν σαν st

Pin   +1   in  
1b
Sakis Anagnostou - Esu na gelas Acoustic - Digital single cover Gr-Logo

Η Acoustic Version του "Εσύ Να Γελάς" έχει οπτικοποιηθεί, από τον Λευτέρη Μπαμπούρη, μέσα από τις παλιές φυλακές Τρικάλων που πλέον λειτουργούν σαν studio από το εργαστήρι νέων καλλιτεχνών "Βασίλης Τσιτσάνης".

Ένα όμορφο και λιτό video με την ζεστή φωνή του Σάκη Αναγνώστου που σίγουρα θα σας ταξιδέψει...
Κυκλοφορεί από την Dusty Records

Καλή ακρόαση...

***
Ακούστε το στο YouTube...
6
Πατήστε στο παρακάτω πλαίσιο για να κατεβάσετε το Full Press Kit
12d  no release stores
***
13b2 2016

Για να κατεβάσετε το Full Press Kit πατάτε πάνω στο πλαίσιο. Θα σας ανοίξει την κεντρική σελίδα του DropBox.com. Πατάτε πάνω στο πλαίσιο που λέει “download”, αυτομάτως θα αποθηκεύσετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.
To download the "Press Kit" click over the box. You will be redirect to DropBox.com - Click on "download” and the Press Kit will be downloaded automatically.

Dusty Records is a company of Dusty Entertainment Group. All songs are exclusively distributed by Dusty Records.
Unauthorized duplication is a violation of applicable laws. The promo material included in this mail is accessible and can be used for promotional reasons by the Media.

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook foursquare google_plus linkedin reverbnation soundcloud twitter vimeo youtube
1px
Διαβάστηκε 3194 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία