Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:41 πμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 18:10

Cobalt music-Νέα Μουσική Κυκλοφορία-Στέλιος Μαγγιώρος-Καταφύγιο-(12-2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

νέο ΑLBUM “ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ” ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΓΓΙΩΡΟΥ ME TITΛΟ «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ»

Αυτός ο χρόνος θα κλείσει με ένα πολύ όμορφο για όλους ''Καταφύγιο'' φτιαγμένο από τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και παραγωγό Στέλιο Μαγγιώρο, ο οποίος συγκέντρωσε δεκαέξι (16) από τα ήδη κυκλοφορημένα σε ψηφιακή μορφή τραγούδια του και μαζί με τέσσερα (4) νέα τραγούδια, μας παρουσιάζει μια πολυσυλλεκτική δουλειά, που σίγουρα θα σας ταξιδέψει..

Τρία χρόνια σχεδόν προετοιμασίας και ο Στέλιος Μαγγιώρος μαζι με τους συνθέτες, τους μουσικούς και τους 14 σπουδαίους καλλιτέχνες που συμμετέχουν μας παρουσιάζουν ένα CD με πολλά διαφορετικά ακούσματα που απευθύνονται σε όλα τα γούστα...

Σε αυτό το cd επίσης θα συναντήσετε την επιστροφή του Κώστα Χαριτοδιπλωμενου, της Πωλινας, της Λίτσας Γιαγκουση, θα ακούσετε δυο απο τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο περσινο X-Factor τον Αντώνη Φωκά και την Χριστιάννα Μπουνια καθώς και τους ηδη καταξιωμένους καλλιτέχνες Tus, Ματθαιο Γιαννουλη, Χαρη Ακριτιδη, Ελπιδα Αδαμιδου και Γιαννη Μωραϊτη!!!

Δείτε στο ΥouΤube τα video clip στο link

https://www.youtube.com/watch?v=mJtTxsQbeLs(DJ)

https://www.youtube.com/watch?v=W5yxqQ3VePQ(DWSAME)

Κατεβάστε τα τραγούδια σε wav + mp3 + δελτίο τύπου +cover από το παρακάτω link

Download link

https://we.tl/AB3CnCD8J8

Διαβάστηκε 2695 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.